ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ (για 15 τεμ.)
- Πλένουμε καλά τις ΠΙΠΕΡΙΕΣ μας και κόβουμε το κοτσάνι ως μια τάπα.
- Βγάζουμε τα σπόρια και κάνουνε τη γέμιση με:
- 1 συσκευασία ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, 200 γρ. ΦΕΤΑ τριμμένη, 100 γρ. ΡΕΓΚΑΤΟ,
- 2 ΑΥΓΑ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και 1/2 φλιτζάνι ΓΑΛΑ.
- Η γέμιση ειναι έτοιμη και γεμίζουμε κάθε πιπεριά με περίπου δύο κουταλιές απο το μείγμα τυριών.
- Μετά βάζουμε μια μπουκίτσα ΨΩΜΙ ή ένα ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ και μετά τάπα το κοτσάνι που κόψαμε αρχικά προσθέτοντας δυο οδοντογλυφίδες.
- Τις βάζουνε στη λαμαρίνα του φούρνου αφού πρωτα έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και ραντίζουμε με σταγόνες ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
- Ψήνουνε στους 200 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις ώσπου να φουσκώσει ο φλοιός για να είναι εύκολο να αφαιρεθεί μετά.
Δημιουργός συνταγής: Παναγιώτης Κυριακούλιας
