Αφράτα ψωμάκια με φέτα



ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά
200 γρ. γιαούρτι
180 γρ. νερό
170 γρ. ηλιέλαιο
9 γρ. μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. αλάτι

Για τη γέμιση
350 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
λίγη ρίγανη
λίγο μπούκοβο γλυκό

Φτιάχνω τη ζύμη και αφήνω να μείνει για 1 ώρα.
Τη χωρίζω σε μικρά μπαλάκια, ανοίγω σε στρογγυλό σχήμα, βάζω από μια κουταλιά στη μέση, κλείνω και τοποθετώ σε ταψί.
Τα περνάω με κρόκο αυγού και λίγο σουσάμι.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160 βαθμούς με αέρα για 20 λεπτά.
Βγαίνουν τέλεια!
Είναι και μια ωραία ιδέα σαν κολατσιό για τα παιδιά.


Credits:
Μαρία Μανιουδάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Αφράτα ψωμάκια με φέτα