ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνω το μείγμα όπως θα κάναμε για μπιφτέκια (1 κιλό ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ, 4 κουταλιές σούπας ΒΡΩΜΗ, 3 ΑΥΓΑ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ ψιλοκομμένο, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ψιλοκομμένο, ΔΥΟΣΜΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, λίγο ΣΚΟΡΔΟ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ και ΛΑΔΙ) αφήνω λίγο να μείνει το μείγμα να πάρει τα αρώματα.
Καθαρίζω ΠΑΤΑΤΕΣ και κόβω σε μικρά κομμάτια, βάζω ΑΛΑΤΙ, ΘΥΜΑΡΙ και λίγο ΣΚΟΡΔΟ.
Βράζω 4 ΑΥΓΑ, στρώνω σε αντικολλητικό χαρτί τον ΚΙΜΑ και βάζω τα ΑΥΓΑ.
Κάνω σε ρόλο και βάζω σε γάστρα εμαγιέ, μαζί και τις ΠΑΤΑΤΕΣ μαζί με ένα κουτάκι ΜΠΥΡΑΣ και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 1,5 ώρα.
Γίνεται τέλειο!
Γίνεται τέλειο!
Συνοδεύω με σαλάτα.