Πήρα από το κρεοπωλείο ένα κομμάτι ΠΛΕΥΡΑ ΧΟΙΡΙΝΟ (ζήτησα να μου το χαράξουν σε κομμάτια) το έβαλα σε ταψί, έκανα ένα μείγμα με ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΡΙΓΑΝΗ, ΑΛΑΤΙ, ΚΑΡΥ, και λίγο ΛΑΔΙ και άπλωσα πάνω στο κρέας.
Καθάρισα ΠΑΤΑΤΕΣ μικρές και έβαλα μαζί, συμπλήρωσα ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ και έψησα στην ξυλόσομπα για τρεις ώρες.
Το έβαλα σε ταψί που κλείνει για να μην στεγνώσει.
Η νοστιμιά δεν περιγράφεται, έγινε λουκούμι!!
Credits:
Μαρία Μανιουδάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χοιρινό ψητό με πατάτες