ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ
Υλικά
- μανιτάρια,
- μαρούλι,
- λάδι,
- κρεμμύδι,
- πράσινο κρεμμυδάκι,
- πιπέρι,
- αλάτι,
- κορν φλάουρ,
- λεμόνι
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια με το λάδι.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε 5 λεπτά με κλειστό το καπάκι.
- Ρίχνουμε το μαρούλι, το πιπέρι και το αλάτι και τα αχνίζουμε καλά.
- Προσθέτουμε πολύ λίγο νερό και βράζουμε για ένα τέταρτο.
- Σβήνουμε με το λεμόνι, προσθέτουμε το κορν φλάουρ και βράζουμε για λίγο μέχρι να πήξει.
Δημιουργός συνταγής: Ευαγγελία Μιχου
Ακολουθήστε μας στο Google News!