ΕΛΑΦΡΥ, ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ
Υλικά
500 γρ. μπισκοτα
150 γρ. μαργαρινη (ισως θελει λιγο παραπανω, αναλογως τα μπισκοτα)
1 κιλο γιαουρτι πληρες στραγγιστο ή επιδορπιο γιαουρτιου
3/4 ζαχαρουχο
2 βανιλιες
2 κ.σ. σούπας ζελέ ή ζελατινη
Εκτέλεση
Τριβουμε στο μπλέντερ τα μπισκοτα.
Λιωνουμε τη μαργαρινη και την προσθετουμε σε αυτα.
Τα αδειαζουμε στο σκευος που θα το φτιαξουμε.
Τα παταμε καλα με ενα ποτηρι.
Τα βαζουμε στο ψυγειο.
Χτυπαμε το γιαουρτι με το ζαχαρουχο (αν θελουμε να γίνει πιο γλυκο βαζουμε και αλλο ζαχαρουχο).
Προσθετουμε τη βανιλια και ανακατευουμε και το ζελε ή τη ζελατινη.
Το απλωνουμε πανω στα μπισκοτα και το αφηνουμε στο ψυγειο για 5 - 6 ωρες.
Η καλυτερα το ετοιμαζουμε από την προηγουμενη.
Credits:
Viktoria Zourou
Maria Xatzhstamatioy
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ελαφρύ, νόστιμο και γρήγορο γλυκό ψυγείου.
Λιωνουμε τη μαργαρινη και την προσθετουμε σε αυτα.
Τα αδειαζουμε στο σκευος που θα το φτιαξουμε.
Τα παταμε καλα με ενα ποτηρι.
Τα βαζουμε στο ψυγειο.
Χτυπαμε το γιαουρτι με το ζαχαρουχο (αν θελουμε να γίνει πιο γλυκο βαζουμε και αλλο ζαχαρουχο).
Προσθετουμε τη βανιλια και ανακατευουμε και το ζελε ή τη ζελατινη.
Το απλωνουμε πανω στα μπισκοτα και το αφηνουμε στο ψυγειο για 5 - 6 ωρες.
Η καλυτερα το ετοιμαζουμε από την προηγουμενη.
Credits:
Viktoria Zourou
Maria Xatzhstamatioy
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ελαφρύ, νόστιμο και γρήγορο γλυκό ψυγείου.