ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΟΤΕ
Απλό και υγιεινό
Υλικά
500 γρ. μανιτάρια πόρτο μπέλο
8 σκελίδες σκόρδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ λευκό κρασί
1 λεμόνι, το χυμό του
λάδι
αλάτι
μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι, ρίχνω το κρεμμύδι και το σκόρδο κομμένο σε φέτες και αχνίζω.
500 γρ. μανιτάρια πόρτο μπέλο
8 σκελίδες σκόρδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ λευκό κρασί
1 λεμόνι, το χυμό του
λάδι
αλάτι
μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι, ρίχνω το κρεμμύδι και το σκόρδο κομμένο σε φέτες και αχνίζω.
Ρίχνω τα μανιτάρια κομμένα σε κομμάτια και τα αφήνω να μαλακώσουν σκεπασμένα με ένα καπάκι ανακατεύοντας κάπου - κάπου,
Σβήνω με το κρασί και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ.