Pizza σαλίγκαροι



PIZZA ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Παίρνω ένα ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ και βάζω πάνω ΣΑΛΤΣΑ για πίτσα, ΖΑΜΠΟΝ, ΜΠΕΪΚΟΝ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (αν μας αρέσουν) και ΤΥΡΙΑ ΜΙΞ για πίτσα.
  2. Διπλώνουμε το φύλλο κάνοντας το ένα μπαστούνι (κορμό).
  3. Μετά κόβουμε σε κομμάτια περίπου 2cm και τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
  4. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς με αντιστάσεις για 10 - 12 λεπτά ανάλογα το φούρνο .


Δημιουργός συνταγής: Παναγιώτης Κυριακούλιας

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!