PIZZA ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Παίρνω ένα ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ και βάζω πάνω ΣΑΛΤΣΑ για πίτσα, ΖΑΜΠΟΝ, ΜΠΕΪΚΟΝ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (αν μας αρέσουν) και ΤΥΡΙΑ ΜΙΞ για πίτσα.
- Διπλώνουμε το φύλλο κάνοντας το ένα μπαστούνι (κορμό).
- Μετά κόβουμε σε κομμάτια περίπου 2cm και τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 220 βαθμούς με αντιστάσεις για 10 - 12 λεπτά ανάλογα το φούρνο .