Στιφάδο με κεφτεδάκια



ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζω τα ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ, τα πλένω και τα σοτάρω με λίγο ΛΑΔΙ.
Μετά προσθέτω ΝΕΡΟ, ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ, ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ, 1 ΚΥΒΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ ψιλοκομμένο και 1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ και τα βράζω σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια.
Ετοιμάζω τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ μου: ΚΙΜΑΣ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, 1 ΑΥΓΟ, λίγη ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, λίγη ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ανακατεύω πάρα πολύ καλά όλα μαζί τα υλικά.
Αφού μαλακώσουν τα ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ τα αδειάζω στο ταψί.
Πλάθω τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ, τα αραδιάζω πάνω από τα κρεμμυδάκια και βάζω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς μέχρι να ψηθούν τα κεφτεδάκια. 
Αφού ψηθούν από τη μία πλευρά τα γυρνάω και από την άλλη.


Credits:
Ιουλία Τζηκα
Μαγειρικές Απολαύσεις
Στιφάδο με κεφτεδάκια