ΓΑΥΡΟΣ ΨΗΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ
Τρώγονται σαν γαριδάκια!
Απλό λιτό και απέριττο.
Δε λερώνουμε την κουζίνα μας από λάδια που πιτσιλάνε όταν τηγανίζουμε και δεν μυρίζει τηγανίλα το σπίτι μας.
Και το κυριότερο τρώμε υγιεινά χωρίς τύψεις!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το ΓΑΥΡΟ.Τον ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ και τον αφήνουμε να στραγγίσει σε σουρωτήρι.
Στη συνέχεια βάζουμε στη λαμαρίνα λαδόκολλα, ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ το ΓΑΥΡΟ και τον απλώνουμε.
Ραντίζουμε με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 250 βαθμούς, στον αέρα.
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki