ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε τα ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ με ψιλοκομμένα τα πλοκάμια τους, ΦΕΤΑ ΤΥΡΑΚΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ και ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
Στο πυρέξ ή στη γάστρα βάζουμε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΟΥΖΟ. Δεν θέλει νερό!!
Ψήνουμε μόνο για 20 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς.
Ψήνουμε μόνο για 20 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς.