Πατατοκροκέτες

Κροκέτες με πατάτα και τυρί

ΠΑΤΑΤΟΚΡΟΚΕΤΕΣ


Υλικά

  • 700 γρ. βρασμένες πατάτες
  • 70 γρ. φέτα
  • 2 αυγά
  • κεφαλοτύρι
  • δυόσμο
  • μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. φρυγανιά.
  • λάδι ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  • φρυγανιά σε ενα πιάτο


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Μετά τις λιώνουμε με το πιρούνι και προσθέσουμε τη φέτα, τα αυγά, το κεφαλοτύρι, δυόσμο, μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι και τις 2 κ.σ. φρυγανιά.
  3. Ανακατεύουμε όλα μαζί και κάνουμε μικρά μπαλάκια.
  4. Τα περνάμε στην φρυγανιά που έχουμε σε ένα πιάτο και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ηλιέλαιο.

Credits: Natasa Cuka, ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget