ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΟΥΤΥΡΩΣΑ ένα ταψάκι ορθογώνιο.
Έστρωσα ένα ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ έριξα από πάνω τα βρασμένα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Νο5 (το μισό πακέτο έβαλα, 250 γρ.) και μετά ό,τι σας αρέσει.
Εγώ έβαλα ΓΚΟΥΝΤΑ, ΡΕΓΚΑΤΟ και ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, κομμάτια ΖΑΜΠΟΝ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ και 2 μικρές ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΠΑΡΑ χτυπημένες με 2 ΑΥΓΑ.
Σκέπασα με το δεύτερο ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ, έκλεισα καλά τις άκρες γύρω - γύρω, χάραξα ελαφρά με μαχαίρι τη σφολιάτα και άλειψα με 1 ΑΥΓΟ.
Έψησα στον αέρα στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά η σφολιάτα.
Credits:
Credits: