Μοσχαράκι κοκκινιστό


ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΤΕΝΙ το μισοβράζω πρώτα και μετά το σοτάρω με ΚΡΕΜΜΥΔΙ ψιλοκομμένο.
Σβήνω με ΚΡΑΣΙ και έπειτα ρίχνω 3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ περασμένες από το μούλτι, 1/2 κουτάλι ΠΕΛΤΕ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΛΟ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ και ζεστό ΖΩΜΟ που έχω κρατήσει και σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας και να είναι έτοιμη δεμένη η σάλτσα.