ΑΠΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ
Απόψε έχει μεζεδάκι με άρωμα και γεύση από την αγαπημένη μας Κρήτη.
Νόστιμα και απλά!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι έβαλα ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και όταν έκαψε έβαλα τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και τα σόταρα μέχρι να μαραθούν.
Στη συνέχεια έριξα την ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ περίπου τρεις κουταλιές της σούπας και μια σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ.
Πρόσθεσα 300 γρ. ΑΠΑΚΙ και το άφησα να πάρει χρώμα.
Στο τέλος έριξα μια κουταλιά της σούπας ΠΕΤΙΜΕΖΙ, ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ.
Απάκι με μανιτάρια και θυμάρι