ΚΑΡΥΔΑΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Μια εύκολη και υπέροχη δημιουργία μας.
Υλικά
300 γραμμάρια καρύδια ωμά τριμμένα ελαφρώς στο μούλτι
3 ασπράδια αυγών
250 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια κακάο
Κάνουμε την μαρέγκα με τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Στο ταψί με λαδόκολλα, ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε σε ροδέλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Για την κρέμα σοκολάτας (γκανάζ)
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
300 γραμμάρια κουβερτούρα
250 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια κακάο
Κάνουμε την μαρέγκα με τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Στο ταψί με λαδόκολλα, ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε σε ροδέλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Για την κρέμα σοκολάτας (γκανάζ)
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
300 γραμμάρια κουβερτούρα
Την ετοιμάζουμε και παράλληλα αφήνουμε να κρυώσουν και τα δύο.
Βάζουμε ανάμεσα σε 2 ψημένα καρυδάτα.
Μπορούμε να τα απολαύσουμε και χωρίς την κρέμα γούστα είναι αυτά.
Δοκιμάστε το αξίζει πραγματικά!
Μπορούμε να τα απολαύσουμε και χωρίς την κρέμα γούστα είναι αυτά.
Δοκιμάστε το αξίζει πραγματικά!