Μόλις την ετοίμασα ζεστή και τραγανή!!
Μια διαφορετική πρόταση που αξίζει πραγματικά!!
Υλικά
200 γρ. κανταΐφι
150 γρ. βούτυρο αγελαδινό
300 γρ. φέτα τυρί τριμμένη
300 γρ. ζαμπόν τετραγωνάκια
150 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
3 αυγά
200 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. γάλα
πολύ λίγο αλάτι
Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε το ταψί.
Υλικά
200 γρ. κανταΐφι
150 γρ. βούτυρο αγελαδινό
300 γρ. φέτα τυρί τριμμένη
300 γρ. ζαμπόν τετραγωνάκια
150 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
3 αυγά
200 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. γάλα
πολύ λίγο αλάτι
Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε το ταψί.
Στρώνουμε το μισό κανταίφι και αφού βουτυρώσουμε με το μισο βούτυρο στρώνουμε πρώτα τη φέτα, έπειτα το ζαμπόν και τέλος το ρεγκάτο.
Βάζουμε το υπόλοιπο κανταΐφι και βουτυρώνουμε.
Κάνουμε μίγμα με τα αβγά - γάλα - κρέμα και λίγο (πολύ λίγο) αλάτι και το περιχύνουμε.
Κάνουμε μίγμα με τα αβγά - γάλα - κρέμα και λίγο (πολύ λίγο) αλάτι και το περιχύνουμε.
Απαραίτητο να μείνει στο ψυγείο απο 3 ώρες και πάνω… για να δέσουν τα υλικά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για περίπου 40 λεπτά. Τα 10 τελευταία λεπτά μόνο κάτω αντίσταση.
Αφήνουμε να τραβήξει για μισή ώρα και… καλή μας όρεξη με μπυρίτσα που δένει πολύ!!