ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε μικρές μερίδες.
- Σε ένα μπολ στύβουμε το ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ και προσθέτουμε 2 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ, 5 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 1 κ.γ. ΡΙΓΑΝΗ και 2 κ.σ. SIATAI (κινεζικό μπαχαρικό που περιέχει μιξ από πολλά μπαχαρικά και δένει απόλυτα με το κοτόπουλο).
- Χτυπάμε καλά να ενωθούν οι γεύσεις, ρίχνουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
- Απλώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα και τοποθετούμε τις μερίδες ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ μαζί με τη ΜΑΡΙΝΑΔΑ.
- Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για μία ώρα.
- Ενδιάμεσα το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!