ΛΕΜΟΝΟΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ
Υπέροχα, με λεμονάκι μυρωδάτο!!
Μοσχομύρισε όλο το σπίτι!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 κούπα ΖΑΧΑΡΗ
1/2 κούπα ΗΛΙΕΛΑΙΟ ή ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
1 ΑΥΓΟ
Τα χτυπάμε λίγο μ' ένα αυγοδάρτη.
1/2 κούπα ΖΑΧΑΡΗ
1/2 κούπα ΗΛΙΕΛΑΙΟ ή ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
1 ΑΥΓΟ
Τα χτυπάμε λίγο μ' ένα αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε ΞΥΣΜΑ και ΧΥΜΟ από 1 ΛΕΜΟΝΙ, 300 γρ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ.. και 2 κ.γ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.
Τα πλάθουμε και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 - 20 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
Credits:
Βασιλική Σιδηροπούλου (συνταγή)