
ΤΟΥΡΤΑ ΝΟΥΓΚΑΤΙΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Υλικά
για τα φύλλα νουγκατίνας
για την κρέμα
για γαρνιτούρα
- 6 ασπράδια μεσαίων αυγών
- 100 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. αμύγδαλο ωμό
- 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ κανέλα
για την κρέμα
- 500 ml γάλα πλήρες
- 80 γρ. ζάχαρη
- 45 γρ. κορν φλάουρ
- 5 κρόκους μεσαίων αυγών
- 50 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
για γαρνιτούρα
- 200 ml κρέμα γάλακτος 36%
- 30 γρ. ζάχαρη άχνη Υλικά για το ντεκόρ
- Κερασάκια γλασέ
- Τριμμένο φυστίκι Αιγίνης
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Dimitrios Makriniotis