
ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ
Υλικά
λάχανο
σέλινο
καρότα
σκόρδο
και κληματόβεργες επάνω για να γίνει η ζύμωση και να να τα κρατάει
προαιρετικά πράσινη και κόκκινη πιπεριά.
Άρμη:
και κληματόβεργες επάνω για να γίνει η ζύμωση και να να τα κρατάει
προαιρετικά πράσινη και κόκκινη πιπεριά.
Άρμη:
σε 1 λίτρο νερό
μια κουταλιά σούπας χοντρό αλάτι.
Σημείωση: μπορούμε να πιούμε τον ζωμό (εφ' όσον δεν βάζουμε λεμόντουζο) και είναι ιδανικό μετά απο την κατανάλωση οινοπνεύματος.
Μόλις το ετοίμασα, θα μένει 10 μέρες τουλάχιστον και έπειτα είναι έτοιμο.



μια κουταλιά σούπας χοντρό αλάτι.
Σημείωση: μπορούμε να πιούμε τον ζωμό (εφ' όσον δεν βάζουμε λεμόντουζο) και είναι ιδανικό μετά απο την κατανάλωση οινοπνεύματος.
Μόλις το ετοίμασα, θα μένει 10 μέρες τουλάχιστον και έπειτα είναι έτοιμο.



Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis