
ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
Υλικά
200 γρ. ρεβίθια, βρασμένα και πολτοποιημένα
1 ξερό κρεμμύδι, σε τετραγωνάκια
ή φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
200 γρ. ρεβίθια, βρασμένα και πολτοποιημένα
1 ξερό κρεμμύδι, σε τετραγωνάκια
ή φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
φρέσκια ρίγανη
φρέσκο θυμάρι
2 αυγά
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μπούκοβο
λίγο ελαιόλαδο
φρυγανιά τριμμένη όσο πάρει
λίγο ελαιόλαδο
φρυγανιά τριμμένη όσο πάρει
Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σερβίρουμε με σπιτικό τζατζίκι και σπιτική τυροκαυτερή.
Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis
Σερβίρουμε με σπιτικό τζατζίκι και σπιτική τυροκαυτερή.
Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis