ΠΙΤΣΑΚΙΑ - ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
Πιτσάκια σαν του φούρνου και ακόμα καλύτερα σε λίγα λεπτά!!
Αφράτα και νοστιμότατα χωρίς κόπο!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε 1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ και το αφήνουμε να ξεπαγώσει καλά.
Στρώνουμε ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ή ΚΕΤΣΑΠ, ΡΙΓΑΝΗ, ΓΚΟΥΝΤΑ και ό,τι άλλο μας αρέσει.
Έβαλα ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, λίγο ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ.
Το ρολάρουμε και κόβουμε σε φέτες περίπου 2εκ. η κάθε μία.
Βγαίνουν 16 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 15 με 20 λεπτά.
Έβαλα ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, λίγο ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ.
Το ρολάρουμε και κόβουμε σε φέτες περίπου 2εκ. η κάθε μία.
Βγαίνουν 16 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 15 με 20 λεπτά.