
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ
Υλικά
- 2 φύλλα σφολιάτας
Γέμιση
- 400 γραμ. φέτα
- 200 γραμ. ανθότυρο
- 250 γραμ. γιαούρτι
- 3 αυγά
- 4 κ.σ. αλεύρι φαρίνα
- πιπέρι
- μοσχοκάρυδο
- 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά της γέμισης.
- Σε λαδωμένο ταψί τοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας, στρώνουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
- Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα.

Δημιουργός συνταγής: Μαρια Ροβιθακη, συνταγή Μάγδα Καραγιάννογλου