ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ
Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
Γέμιση
400 γραμ. φέτα
200 γραμ. ανθότυρο
250 γραμ. γιαούρτι
3 αυγά
4 κ.σ. αλεύρι φαρίνα
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά της γέμισης.
Σε λαδωμένο ταψί τοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας, στρώνουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα.
Credits:
Μάγδα Καραγιάννογλου (συνταγή)