Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
Δοκιμάστε τη και θα με θυμηθείτε!!
Δεν είναι η αυθεντική Ιταλική, είναι μαμαδίστικη και τέλεια!!
Υλικά
150 γρ. μπέικον
2 κ.σ. λάδι
1 αυγό
3 κρόκοι
150 ml κρέμα γάλατος
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
1 πρεζα μοσχοκάρυδο
Διαδικασία
Κόβετε το μπέικον σε τετραγωνάκια.
Το βάζετε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και το τσιγαρίζετε πολύ καλά, μέχρι να γίνει διάφανο.
Ξεχωριστά σε ένα μπολάκι βάζετε το αυγό με τους κρόκους, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το μαϊντανό, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.
Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζετε 350γρ. σπαγγέτι, τα σουρώνετε και τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με το μπέικον.
Ανακατεύετε, προσθέτετε και το μείγμα από το μπολ και σοτάρετε για 1-2 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Credits:
Ανακατεύετε, προσθέτετε και το μείγμα από το μπολ και σοτάρετε για 1-2 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Credits: