ΥΛΙΚΆ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
3 Κ.Σ. ΚΑΚΆΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
300 ΓΡ. ΣΑΒΑΓΙΑΡ
1 ΜΕΡΕΝΤΑ
600 ML ΚΡΈΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250 ΓΡ. ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
4 Κ.Σ. ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΛΙΚΕΡ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
120 ΓΡ. ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ
ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ.
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
300 ΓΡ. ΣΑΒΑΓΙΑΡ
1 ΜΕΡΕΝΤΑ
600 ML ΚΡΈΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250 ΓΡ. ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
4 Κ.Σ. ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΛΙΚΕΡ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
120 ΓΡ. ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ
ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ.
ΖΕΣΤΑΊΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΆΤΩΝ ΓΙΑ ΈΝΑ ΛΕΠΤΌ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ, ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ.
ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ, ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΉΣΗ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΒΟΥΤΆΜΕ ΕΝΑ - ΈΝΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΡΎΟ ΣΙΡΌΠΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΜΌΛΙΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΆΤΟ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΉ ΜΕΡΕΝΤΑ, ΤΗ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΆ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗ ΜΙΣΉ ΚΡΈΜΑ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΒΟΥΤΆΜΕ ΕΝΑ - ΈΝΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΡΎΟ ΣΙΡΌΠΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΜΌΛΙΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΆΤΟ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΉ ΜΕΡΕΝΤΑ, ΤΗ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΆ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΗ ΜΙΣΉ ΚΡΈΜΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΙΡΆ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΑΦΟΎ ΤΑ ΒΟΥΤΆΜΕ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ. ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΚΡΈΜΑ.
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙ ΚΑΙ ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΊΦΤΗ.
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙ ΚΑΙ ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΊΦΤΗ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΘΑ ΓΊΝΕΙ!!
ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood
ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood