Υλικά
500 γρ. χοιρινό με κόκκαλο
2 κιλά πράσα
σέλινο
50 ml χυμό ντομάτας
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμό 1 λεμονιού
1 κρόκο αυγού
ελαιόλαδο
αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σοτάρω το κρέας με ελαιόλαδο.
Credits:
Olga Sv
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σοτάρω το κρέας με ελαιόλαδο.
Αφού πάρει χρώμα προσθέτω ζεστό νερό και λίγο αλάτι και σιγοβράζω
Όταν είναι έτοιμο το μεταφέρω σε μπολ και στην ίδια κατσαρόλα βάζω ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι και τα πράσα.
Όταν είναι έτοιμο το μεταφέρω σε μπολ και στην ίδια κατσαρόλα βάζω ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι και τα πράσα.
Αφού μαλακώσουν βάζω το χυμό ντομάτας, ανακατεύω και προσθέτω το κρέας με τον ζωμό του, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
Όταν μαγειρευτεί και μείνει με λίγο ζουμάκι κάνω το αυγολέμονο.
Credits:
Olga Sv