Πίτα αλλιώτικη από τις άλλες με γεύση και άρωμα πίτσας



ΠΙΤΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΠΙΤΣΑΣ

ΥΛΙΚΑ
230 ΓΡ, ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
3 ΑΥΓΑ + 20 ΓΡ. ΓΑΛΑ, ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
120 ΓΡ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
100 ΓΡ. ΗΛΙΈΛΑΙΟ
1 ΦΛ.ΤΣ. ΦΑΡΙΝΑ
1 ΦΛ. ΤΣ. ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΦΛ. ΤΣ. ΣΑΛΑΜΑΚΙ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ [ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΑΤΟ ΣΑΛΑΜΑΚΙ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟ]
100 ΓΡ. ΦΕΤΑ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ
1 Κ.ΓΛ. ΡΙΓΑΝΗ
2 Κ.Σ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΕΞ

ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΠΟΛ ΤΑ 230 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ + ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ + ΤΟ ΗΛΙΈΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΡΙΖ.
ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…
ΕΧΩ ΤΡΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΓΚΟΥΝΤΑ, ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ, ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ.
ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΠΟΛ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΛΑ.
ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΎΝ.
ΒΟΥΤΥΡΩΝΩ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ..
ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.
ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ .
ΒΓΑΖΩ, ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΩ.
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! ΑΦΡΑΤΗ!