Μπισκότα του λεπτού πορτοκάλι ή λεμόνι!


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Ή ΛΕΜΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα ηλιέλαιο ή σπορέλαιο
1 αυγό
Τα χτυπάμε λίγο μ' ένα αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε ΞΥΣΜΑ και ΧΥΜΟ από 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, 300 γρ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. και 2 κ.γ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ. 
Τα πλάθουμε και τα βάζουμε σε λαδόκολλα. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Μοσχομύρισε όλο το σπίτι!!


Credits:
Λένα Χριστοπούλου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ