ΚΑΝΤΑΪΦΙ
Δεν έτυχε πέτυχε!!
Τίποτα άλλο δεν λέω!
Υλικά
- 1/2 κιλό κανταΐφι
- 250 gr καρύδια
- 1 κ.γ. κανέλλα
- 1 κ.γ. γαρύφαλλο
- 1/2 κούπα τσαγιού φρυγανιά
- 1 βανίλια
- 1 κούπα τσαγιού καλαμποκέλαιο
- 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες φυτινη
- 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες Βιτάμ
Σιρόπι
- 1 κιλό ζάχαρη
- 750 ml νερό
- 1 Φλούδα λεμόνι και λίγο χυμό από λεμόνι
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Ετοιμάζω τα κανταϊφάκια και ρίχνω από πάνω κουταλιά - κουταλιά το καυτό λάδι με την Φυτίνη και το Βιτάμ.
- Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για μια ώρα.
- Όταν το βγάλω ετοιμάζω το σιρόπι βράζοντας τα υλικά για 6 λεπτά από τη στιγμή που πάρουν βράση.
- Σιροπιάζω με ΚΑΥΤΟ σιρόπι το ΧΛΙΑΡΟ κανταΐφι .
Δημιουργός συνταγής: αναστ γεώ
