ΚΑΝΤΑΪΦΙ
Δεν έτυχε πέτυχε!!
Τίποτα άλλο δεν λέω!
Υλικά
1/2 κιλό κανταΐφι
250 gr καρύδια
1 κ.γ. κανέλλα
1 κ.γ. γαρύφαλλο
1/2 κούπα τσαγιού φρυγανιά
1 βανίλια
1 κούπα τσαγιού καλαμποκέλαιο
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες φυτινη
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες Βιτάμ
Όλα μαζί αυτά λιωμένα
Σιρόπι
1 κιλό ζάχαρη
750 ml νερό
1 Φλούδα λεμόνι και λίγο χυμό από λεμόνι
1 βανίλια
Ετοιμάζω τα κανταϊφάκια και ρίχνω από πάνω κουταλιά - κουταλιά το καυτό λάδι με την Φυτίνη και το Βιτάμ.
Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για μια ώρα.
Όταν το βγάλω ετοιμάζω το σιρόπι βράζοντας τα υλικά για 6 λεπτά από τη στιγμή που πάρουν βράση.
Σιροπιάζω με ΚΑΥΤΟ σιρόπι το ΧΛΙΑΡΟ κανταΐφι .
Credits:
αναστ γεώ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ