Πιροσκί τριών γεύσεων

Πιροσκί με πατάτα, ζαμπόν - κασέρι και φέτα

ΠΙΡΟΣΚΙ ΤΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ


Ζύμη

  • 300 γρ. αλεύρι
  • 1 φακελάκι ξηρή μάγια
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Νερό χλιαρό όσο πάρει
 
  1. Ζυμώνουμε και το σκεπάζουμε να φουσκώσει ενώ παράλληλα κάνουμε τη γέμιση.

Γεμίσεις

Γέμιση πατάτας
  • Πατάτα βρασμένη, πολτοποιούμε και προσθέτουμε φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μαϊντανό, ρίγανη και αλάτι.

Γέμιση δεύτερη
  • Ζαμπόν - κασέρι σε κυβάκια.

Γέμιση τρίτη
  • Φέτα τυρί, αυγό, ρίγανη.

  1. Κάνουμε πιτάκια τη ζύμη και βάζουμε την γέμιση της αρεσκείας μας.
  2. Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο.

Πιροσκί με πατάτα, ζαμπόν - κασέρι και φέτα
Πιροσκί με πατάτα, ζαμπόν - κασέρι και φέτα

ΠΗΓΗ: Stavros Tsalampounis, ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget