ΠΙΡΟΣΚΙ ΤΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
Ζύμη
- 300 γρ. αλεύρι
- 1 φακελάκι ξηρή μάγια
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Νερό χλιαρό όσο πάρει
- Ζυμώνουμε και το σκεπάζουμε να φουσκώσει ενώ παράλληλα κάνουμε τη γέμιση.
Γεμίσεις
Γέμιση πατάτας
- Πατάτα βρασμένη, πολτοποιούμε και προσθέτουμε φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μαϊντανό, ρίγανη και αλάτι.
Γέμιση δεύτερη
- Ζαμπόν - κασέρι σε κυβάκια.
Γέμιση τρίτη
- Φέτα τυρί, αυγό, ρίγανη.
- Κάνουμε πιτάκια τη ζύμη και βάζουμε την γέμιση της αρεσκείας μας.
- Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο.