1 κούπα Cadbury Mini Egg Easter eggs (150g) θα βρείτε στο @ngt.gr
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C αν θα ψήσουμε στις αντιστάσεις ή στους 160°C αν ψήσουμε στον αέρα. Βουτυρώνουμε ή στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί μας. Ιδανικό θα ήταν ήταν ταψί 20x20cm ή ένα ταψί σιλικόνης για Brownies.
Σε ένα μπολ που μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων βάζουμε την σοκολάτα με το βούτυρο να λιώσουν. Ανακατεύουμε να ενωθούν και αφήνουμε στο πλάι να κρυώσει ελαφρώς.
Προσθέτουμε την ζάχαρη, την βανίλια και ενα ενα τα αυγά ανακατεύοντας πάντα.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι να ενωθεί και το κακάο. Δεν ανακατεύουμε πολύ.
Αδειάζουμε το μείγμα το ταψί και στρώνουμε καλά την επιφάνεια. Ψήνουμε για 30-32 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Για να φτιάξουμε την ganache, λιώνουμε την σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος στον φούρνο μικροκυμάτων σκεπασμένο το μπολ με μεμβράνη ή σε bain-marie. Αφήνουμε να κρυώσει μερικά λεπτά.
Αδειάζουμε την ganache πάνω στο κρύο Brownie και αραδιάζουμε επάνω τα Mini Egg. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να κρυώσει και να σταθεί η ganache. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!