
ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΠΙΦΤΈΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θα χρειαστούμε 1 κιλό ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Θα προσθέσουμε:
3 φέτες ψωμί μουσκεμένες σε νερό και καλά στυμμένες
3 φέτες ψωμί μουσκεμένες σε νερό και καλά στυμμένες
5 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
πιπέρι
αλάτι
ρίγανη
θυμάρι
μαϊντανό
2 κουταλιές ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
4 κουταλιές λάδι
Τα ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, για 30 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Τα ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, για 30 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου