ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο τσέρκι (26ν) δύο σειρές ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙΜΠΕΡ μουσκεύοντάς τα ελαφρώς σε ΓΑΛΑ.
Κάνουμε την Κρέμα:
Παίρνουμε 1 λίτρο ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ και σε ένα μπολάκι ρίχνουμε ένα ποτήρι.
Βάζουμε μέσα 4 κ.σ. γεμάτες ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ με 2 κ.σ. γεμάτες ΑΛΕΥΡΙ και τα ανακατεύουμε.
Παίρνουμε 1 λίτρο ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ και σε ένα μπολάκι ρίχνουμε ένα ποτήρι.
Βάζουμε μέσα 4 κ.σ. γεμάτες ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ με 2 κ.σ. γεμάτες ΑΛΕΥΡΙ και τα ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το υπόλοιπο ΓΑΛΑ στην εστία με 5 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Την κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα 1 ΒΑΝΙΛΙΑ και 50 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ.
Όπως είναι καυτή την ρίχνουμε πάνω στα ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει.
Φτιάχνουμε ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ όπως αναγράφει η συσκευασία και το αφήνουμε στο ψυγείο ελαφρώς να πήξει/
Την κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα 1 ΒΑΝΙΛΙΑ και 50 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ.
Όπως είναι καυτή την ρίχνουμε πάνω στα ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει.
Φτιάχνουμε ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ όπως αναγράφει η συσκευασία και το αφήνουμε στο ψυγείο ελαφρώς να πήξει/
Στη συνέχεια βάζουμε ΚΕΡΑΣΙΑ πάνω στην κρέμα και ρίχνουμε το ΖΕΛΕ.