
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΙΜΑΜ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ μέσα σε μία λεκανίτσα με ΝΕΡΟ και ΛΕΜΟΝΙ.
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ και ρίχνω ΛΑΔΑΚΙ.
- Τις τοποθετώ στον φούρνο πάνω σε λαδόκολλα.
- Στη συνέχεια κόβω 3 - 4 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, 3 - 4 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ και 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ και τα βάζω σε κατσαρόλα για να σοταριστούν.
- Έχω κόψει και ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε κύβους και αφού γίνουν τα υπόλοιπα τις βάζω και αυτές, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ, ρίχνω ΞΥΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ και λίγη ΡΙΓΑΝΗ.
- Μόλις γίνουν οι ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ρίχνω κουταλιά - κουταλιά τη ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ.
- Αφήνω στον φούρνο και στο τέλος ρίχνω από πάνω ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ και σερβίρω με ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη
