ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
Σκέτη γλύκα!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΤΕΝΙ το βάζω σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσει.
Μόλις μισοβράσει το μεταφέρω σε άλλη κατσαρόλα με ΛΑΔΙ και ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ, το σοτάρω και σβήνω με μισό ποτηράκι ΚΡΑΣΙ.
Ρίχνω και τα ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ και τα ανακατεύω να σοταριστούν καλά.
Ρίχνω 3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ περασμένες στο μουλτι, μια κουταλιά ΠΕΛΤΕ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ζουμί από το μοσχάρι που είχα βράσει και αφήνω να σιγοβράσει.
ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!