ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ
Πως Φτιάχνω Καλαμαράκια Τηγανιτά με Τραγανή Κρούστα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Μελωμένα Μέσα Όπως στις Ταβέρνες !!!
Υλικά
- 1 κιλό μέτρια καλαμαράκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα
- χυμό ενός λεμονιού
- 70 ml ούζο (1 μικρό φλιτζανάκι του καφέ)
- αλάτι
- αλεύρι για το πανάρισμα
- ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!