Αρχική σελίδα ΠΑΓΩΤΑ Παγωτό παρφέ καραμέλα
Παγωτό παρφέ καραμέλα
ΠΑΓΩΤΌ ΠΑΡΦΕ ΚΑΡΑΜΈΛΑ
Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος 1 μασκαρπόνε 250 γρ. (ή ένα κουτί εβαπορέ) 1 ζαχαρούχο καραμέλα 1 βανίλια 2 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε με το ζαχαρούχο για 3 με 4 λεπτά. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μέλι για περίπου 4 λεπτά (να μην γίνει σφιχτή σαντιγί!). Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το μείγμα με την καραμέλα. Τα χτυπάμε όλα μαζί για άλλα 4 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες. Πριν σερβίρουμε, αφήνουμε το παγωτό για 5 λεπτά έξω από την κατάψυξη.
Δείτε επίσης:
Recent Posts Widget
Your browser does not support JavaScript!