ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά Συνταγής
- 400 γρ ζάχαρη
- 200 γρ μαργαρίνη
- 50 γρ έλαιο καρύδας (εαν δεν εχετε θα βαλετε μαργαρινη)
- 380 γρ σιμιγδάλι ψιλό
- 160 γρ καρύδα ινδική
- 50 γρ κονιάκ
- 2 βανίλιες
- Μια πρεζα αλάτι
- 6 αυγά
- 1 κγ baking powder
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!