ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΒΥΣΣΙΝΟ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Βελούδινο χωρίς κρυστάλλους!!!
Υλικά
- 150 γρ ασπράδι αυγού (4 μεγάλα αυγά θερμοκρασία δωμάτιου)η έτοιμο παστεριωμένο
- 400 - 500 γρ βύσσινο γλυκό συσκευασία (το σιρόπι)
- 200 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 340 γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
- 500 γρ φυτική σαντιγί
- Το βύσσινο από την συσκευασία η 250γρ
- 250 γρ καβουρδισμένο αμύγδαλο
- 200 γρ σοκολάτα γάλακτος
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!