ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
Υλικά
Γαρίδες
1 σκ. σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα στον τρίφτη
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 κ.σ Πελτέ
Λάδι
αλάτι
πιπέρι
Σε ένα πλατύ τηγάνι τσιγάρισα σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαλακώσουν.
Σε ένα πλατύ τηγάνι τσιγάρισα σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαλακώσουν.
Έριξα την ντομάτα με τις γαρίδες να σοταριστούν ελαφρά.
Έσβησα με το κρασί, άφησα λίγο να εξατμιστεί και πρόσθεσα αλάτι, λίγο πιπέρι και 1 ποτήρι ζεστό νερό που μέσα είχα διαλύσει τον πελτέ.
Αφησα 10 λεπτά περίπου να βράσουν και να χυλώσει η σάλτσα.