ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ
Λουκανικόπιτα του 5λεπτου που μια που την φτιάχνεις κ μια που εξαφανίζετε !!!
Εύκολη γρήγορη νόστιμη !!!
(σημ. κυρίας Λεβέντη: Σφολιάτα χρησιμοποιώ πάντα φρέσκια
Εγώ στο φύλλο κάτω βάζω μουστάρδα τα τυριά που έβαλα ήταν ρεγκάτο, γραβιέρα και μοτσαρέλα)
2 φύλλα σφολιάτα φρέσκα
120 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης
300 γρ. μοτσαρέλα ΤΡΙΜΜΕΝΗ
100 γρ παρμεζάνα η γραβιέρα η ότι άλλο αλμυρό τυρί έχετε
1 πιπεριά πράσινη κυβάκια
1 πιπεριά κόκκινη κυβάκια
1 ντομάτα κυβάκια
5 κουταλιές σάλτσα με (ρίγανη, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά,1 κουταλάκι ελαιόλαδο.)
1 ασπράδι που αλείφουμε την σφολιάτα
Επικάλυψη
1 κρόκο χτυπημένο με λίγο γάλα η νερό
λίγο τριμμένη φρυγανιά
ψήσιμο στους 180 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω προς το κάτω ράφι της κουζίνας
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη, συνταγή Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού