ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Υλικά
- 500 γρ. ριγκατόνι
- 500 γρ. άσπρα μανιτάρια
- 3 - 4 σκελίδες σκόρδο
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- μαϊντανό
- παρμεζάνα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Κόβετε τα μανιτάρια σε φετάκια και λιώνετε το σκόρδο.
- Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τρίβετε τη παρμεζάνα.
- Σοτάρετε στο λάδι τα μανιτάρια.
- Προσθέτετε το λιωμένο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρετε για λίγο ακόμα.
- Βάζετε τη κρέμα γάλακτος και την αφήνετε να σιγοβράσει για 5- 10 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά.
- Όταν είναι έτοιμη, προσθέτετε μαϊντανό και 2 κουταλιές παρμεζάνα.
- Ανακατεύετε και ρίχνετε και τα ριγκατόνι.
- Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
- Γαρνίρετε με μαϊντανό και με τριμμένη παρμεζάνα.
Απολαύστε την!!!

