ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ
Όλο το καλοκαίρι σε ένα πιάτο !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού έπλυνα και έκοψα τις μελιτζάνες μου τις έβαλα σε ένα μπολ με νερό και αλάτι για περίπου 20 λεπτά.
Μετά τις τράβηξα και τις τηγάνισα.
Πήρα τις πιπεριές και αφού τις έκοψα έβγαλα τα σπόρια, τις έκοψα στη μέση, τις τηγάνισα και αυτές.
Πήρα μετά ένα τηγάνι βαθύ, έτριψα 4 ντοματούλες φρέσκιες, λίγο μαϊντανό, λίγο ζάχαρη, λίγο πιπέρι τις άφησα να πάρουν μία βράση και πρόσθεσε τα τηγανισμένα λαχανικά μου.
Δεν έβαλα άλλο αλάτι στη σάλτσα γιατί είχα αλατίσει τις μελιτζάνες μου και τις πιπεριές μου.
Τις άφησα μέχρι να δέσει η σάλτσα και πρόσθεσα δύο σκελίδες σκόρδο και λίγο ξύδι.
ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου