ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ ΡΑΒΑΝΙ Ή ΡΕΒΑΝΙ
Σμυρνέϊκο Ρεβανί με Μεγάλη Ιστορία!!
Με όλα τα ΜΥΣΤΙΚΑ!! Ωραιότερο και τόσο ζουμερό δεν θα έχετε δοκιμάσει !!
Σπυρωτό Ρεβανί με Τέλειες Αναλογίες, φουλ Σιροπιασμένο με υλικά έκπληξη και όλα τα μυστικά για 100% επιτυχία!!
Μην το χάσετε φτιάξτε το Άμεσα!
Για το Σιρόπι
1200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
750 ml νερό
2 φλούδες απο Λεμόνι
2 φλούδες Πορτοκάλι
Για το Ρεβανί
4 Αυγά μεσαία ή 200 γρ Αυγά
220 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό
120 γρ Σιμιγδάλι ψιλό
100 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ Γιαούρτι Στραγγιστό 2%
15 γρ Μπεικιν παουντερ
3 γρ Σόδα μαγειρικής
3 βανίλιες
130 γρ Ηλιέλαιο
100 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
200 γρ Μέλι
5 γρ Μαστίχα τριμμένη
Ξύσμα απο ένα Λεμόνι
Για Διακόσμηση--Αμύγδαλα Λευκά
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Σμυρνέϊκο Ρεβανί με Μεγάλη Ιστορία!!
Με όλα τα ΜΥΣΤΙΚΑ!! Ωραιότερο και τόσο ζουμερό δεν θα έχετε δοκιμάσει !!
Σπυρωτό Ρεβανί με Τέλειες Αναλογίες, φουλ Σιροπιασμένο με υλικά έκπληξη και όλα τα μυστικά για 100% επιτυχία!!
Μην το χάσετε φτιάξτε το Άμεσα!
Για το Σιρόπι
1200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
750 ml νερό
2 φλούδες απο Λεμόνι
2 φλούδες Πορτοκάλι
Για το Ρεβανί
4 Αυγά μεσαία ή 200 γρ Αυγά
220 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό
120 γρ Σιμιγδάλι ψιλό
100 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ Γιαούρτι Στραγγιστό 2%
15 γρ Μπεικιν παουντερ
3 γρ Σόδα μαγειρικής
3 βανίλιες
130 γρ Ηλιέλαιο
100 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
200 γρ Μέλι
5 γρ Μαστίχα τριμμένη
Ξύσμα απο ένα Λεμόνι
Για Διακόσμηση--Αμύγδαλα Λευκά
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί