ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΡΑΣΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΩΝ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω σε κατσαρολάκι ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, μια φέτα ΚΑΣΕΡΙ, λίγο ΜΑΣΤΕΛΟ ΧΙΟΥ και λίγη ΦΕΤΑ τριμμένα, ένα ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΥΡΑΚΙ, μια φέτα ΤΗΓΜΕΝΟ ΚΑΣΕΡΙ, ένα ποτηράκι ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ με μια κουταλιά ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ καλά χτυπημένα, ΠΙΠΕΡΙ, μια κουταλιά της σούπας ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ και τα ανακατεύω όλα μαζί σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και πήξει η σάλτσα.
Ρίχνω στα ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ με λίγο τριμμένο ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ και έχω το τέλειο πιάτο!!
Credits