Χοιρινό κρασάτο με πιπεριές


ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αραδιάζουμε τα κομμάτια στην κατσαρόλα με 3/4 ποτηριού νερό καπάκι χαμηλή φωτιά να βράσουν για καμιά ώρα .
Είναι ξεκοκαλισμένα κότσια και θέλουν το χρόνο τους .
Μόλις μαλακώσουν ελαιόλαδο,1 κρεμμύδι σε μισοφέγγαρα μεγάλα κομμάτια πράσινης και κόκκινης πιπεριάς (που έχω μπόλικες) 2 σπασμένες σκελίδες σκόρδο .
Τσιγάρισμα να πάρουν χρώμα .
Αρκετά γυρίσματα και αν πιάσουν ελαφρά ακόμα καλύτερα .
Σβήσιμο με 1 ποτήρι λευκο ξηρό κρασί αλατοπίπερο χαμηλή φωτά για κανα 1/2ωρο .
Μόλις το φαγητό μείνει με λίγο ζουμάκι ρίγανη και κλεισιμο !


Credits:
Souki Simeonidou
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !!