ΥΠΕΡΟΧΑ, ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΨΩΜΑ
Υλικά
1 ποτήρι νερό
Υλικά
1 ποτήρι νερό
1 κομμάτι νωπή μαγιά στο μέγεθος καρυδιού ή 1 φακελάκι ξηρή
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
1/2 κουταλάκι ζάχαρη,
1 φλιτζάνι σπορέλαιο,
λίγο ξύδι,
αλεύρι όσο πάρει για μια ζύμη μαλακή, όχι σκληρή...
Όταν φουσκώσει βάζουμε τη ζύμη στο ταψί, την απλώνουμε και βάζουμε Βιτάμ και το τυρί και την διπλώνουμε σαν να είναι φάκελος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
Credits:
Ελένη Τσιλτικλη (συνταγή)
Αγγελική Σκόνη (εκτέλεση)
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
Credits:
Ελένη Τσιλτικλη (συνταγή)
Αγγελική Σκόνη (εκτέλεση)
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ