ΥΠΕΡΟΧΑ, ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΨΩΜΑ
Υλικά
1 ποτήρι νερό
1 κομμάτι νωπή μαγιά στο μέγεθος καρυδιού ή 1 φακελάκι ξηρή
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
1/2 κουταλάκι ζάχαρη,
1 φλιτζάνι σπορέλαιο,
λίγο ξύδι,
αλεύρι όσο πάρει για μια ζύμη μαλακή, όχι σκληρή...
Όταν φουσκώσει βάζουμε τη ζύμη στο ταψί, την απλώνουμε και βάζουμε Βιτάμ και το τυρί και την διπλώνουμε σαν να είναι φάκελος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη, συνταγή Ελένη Τσιλτικλη
