ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ
Όσοι δοκιμάζουν γλύφουν τα πιάτα από την νοστιμιά!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι αφού το μισοβράσω σε άλλη κατσαρόλα μετά το σοτάρω καλά με κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Ρίχνω και τις μπάμιες, σοτάρω και σβήνω με κρασί.
Μετά ρίχνω ντομάτες περασμένες από το μούλτι, αλάτι, πιπέρι, κρόκο Κοζάνης και μερικά ντοματίνια.
Σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου και να είναι έτοιμο.
Τέλος ρίχνω μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρω με μπόλικη φετούλα!
ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη