ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά:
- συκωτάκια κοτόπουλου
- ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
- χυμός λεμονιού
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τα συκωτάκια κοτόπουλου.
- Τα στραγγίζουμε καλά για να απομακρυνθούν τα περιττά νερά.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε τα συκωτάκια και τα τηγανίζουμε μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
- Λίγο πριν είναι έτοιμα, τα σβήνουμε με χυμό λεμονιού και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Συνοδεύουμε με πατάτες στο φούρνο ψημένες με λεμόνι, ρίγανη και μουστάρδα.
Αυτή η συνταγή για τηγανιά με συκωτάκια κοτόπουλου είναι εύκολη, γρήγορη και γεμάτη γεύση. Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ: Sunday Lous
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!